vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Doomijn Kinderopvang Kanaal Noord opent op 11 november de deuren

Foto: Pixabay

Samen spelen en samen groeien. Het kan in de ruim opgezette opvang van Doomijn kinderopvang Kanaal Noord. Grote, open ruimtes om actief te bewegen en kleine hoekjes voor de nodige rust en geborgenheid. Daarmee is de locatie net zo veelzijdig als de kinderen zelf. Naast veelzijdig is de locatie ook flexibel. Met superflex, incidentele opvang en flexibele opvang is deze locatie per 11 november dé opvang voor onregelmatig werkende ouders.

Naast flexibel is deze opvang ook compleet, zeker als het om de mogelijkheden in opvang gaat. Dat begint al met de locatie; Doomijn Kanaal Noord ligt aan een drukke uitvalsweg van Apeldoorn – naar de A50. Je parkeert recht voor de deur, dat maakt brengen en halen heel handig, snel en veilig. Het kinderdagverblijf is zelfs geopend van 07.00 – 19.00 uur. De buitenschoolse opvang staat ook voor gemak, want kinderen worden opgehaald van basisschool de Diamant Kristal en Dalton Sterrenschool de Vliegenier.

Doomijn Kinderopvang Kanaal Noord heeft met een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang plek voor kinderen van 0-7 jaar. Spelend leren, lesmethodiek per groep, aandacht voor ieder kind, geschoolde begeleiders en meer dan 30 jaar ervaring. Dat is Doomijn. Kinderen kunnen deelnemen aan uitdagende activiteiten en worden grenzen verlegd op iedere leeftijd.Ouders die geïnteresseerd zijn in deze flexibele opvang kunnen contact opnemen met de afdeling Klantadvies via 038 421 45 21 of terecht op www.doomijn.nl.