zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De Vereniging Oud Apeldoorn geeft weer een nieuw boek uit!

Foto: VOA

Het boek “Deventerstraat > Apeldoorn. Tussen Hoofdstraat en Stationsstraat” rolde recent van de persen. Een boek dat jarenlang niet verder kwam dan een losse verzameling aantekeningen en foto’s van Pol Beermann. De werkgroep publicaties van de VOA heeft de taak op zich genomen om, met die verzameling als basis, een boek samen te stellen waarin de geschiedenis een deel van de Deventerstraat beschreven wordt.

Het is niet alleen een lees- maar zeker ook een kijkboek geworden.  Zo vindt u pagina’s met foto’s van “vroeger en nu”: naast een kiekje uit de oude doos een recente foto, gemaakt door een pro-fessioneel fotograaf.

Nostalgie ten top!
Verder werden voor het boek mensen met historische kennis van deze straat geïnterviewd. Het resultaat van die gesprekken leverde verrassende en mooie verhalen op die in het boek zijn opge-nomen.

Het boek is te koop via de Vereniging Oud Apeldoorn. De kosten bedragen, excl. verzendkosten, € 19.95/st. Bestellen gaat telefonisch bij onze secretaris, Dik Westerveld, tel. 055 5213267 of 0653900609. U kunt hem ook een mail sturen met opgave van uw naam, adres, liefst ook telefoon-nummer en het gewenste aantal boeken. Het mailadres van Dik is: dikwesterveld@upcmail.nl

Let op: de boek is uitgegeven in een beperkte oplage. Op = op: dus bestel voor u achter het net vist!