zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De enige echte kofferbakverkopen van Apeldoorn gaat weer van start

Foto: stichting WHOE

Negen zaterdagen vanaf 9.30 – 15.00 uur struinen langs 250 standhouders die tweedehands goederen aanbieden voor heel lage prijzen. Net dat ene boek scoren of dat laatste poppetje voor je verzameling, een nieuwe stofzuiger of dat speelgoed uit het verleden, dat leuke truitje kopen of net die juiste afstandbediening vinden. Dan even uitrusten op een terrasje bij de cateraars.

Kaartverkoop grondplaatsen!
Vanaf 1 juni is de kaartverkoop gestart en de eerste twee zaterdagen zijn al uitverkocht. Reserveren kan via de site www.kofferbakverkopen.nl of op dinsdagmiddag vanaf 13.00 uur aan de Prinsenweide 14 in Apeldoorn. Vanaf de eerste kofferbakverkoop kunnen ook grondplekken gereserveerd worden bij de opgepimpte caravan van de organisatie halverwege het terrein. Nieuw dit jaar is dat er i.v.m. veel breuk helaas geen goederen van DUN glas (glazen, asbakken, vazen, schilderijen met glas enz. enz.) meer mogen worden verkocht! Er zijn er dit jaar nieuwe cateraars met meer producten om te eten en drinken!

Gratis!
Bezoekers van de Kofferbakverkopen hoeven ook dit jaar geen parkeergeld en entree te betalen!  Ook de toiletten (Dixi’s) zijn dit jaar gratis!! Parkeren kan nog steeds aan de WEST-kant van het Kanaal, langs het hek naast het spoor, volg de borden vanuit alle windstreken. U mag NIET parkeren in wijk “Schatkamer van Zuid”.

Eenrichtingsverkeer!
I.v.m. het nieuw geplaatste hek langs het spoor is de weg te smal voor verkeer van twee kanten, daarom heeft de organisatie i.s.w.m de gemeente besloten om op de zaterdagen van de kofferbakverkopen van Kanaal zuid een eenrichtingsweg te maken van ZUID naar NOORD. Borden zullen het aangeven.

Opbrengst!
De netto-opbrengst van de Kofferbakverkopen wordt gebruikt om de hulptransporten die de stichting W.H.O.E. organiseert te betalen, afgelopen seizoen 13 combinatie vrachtwagens!