maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De achtste “Kunstroute Ugchelen”

Foto: Kunstroute Ugchelen

Tijdens het  eerste weekend van oktober wordt de ” Kunstroute Ugchelen ” voor de achtste keer georganiseerd.  Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober aanstaande zal het in Ugchelen weer wemelen van de wandelaars en de fietsers die op zoek zijn naar hun voorkeur.

Dit zoeken wordt voor hen niet moeilijk gemaakt. Elke deelnemende kunstenaar is namelijk makkelijk te vinden doordat hij/zij ballonnen, vlaggetjes én de Ugchelense vlag duidelijk zichtbaar heeft opgehangen.  Als we  dit jaar alle kunstenaars en hun  gastexposanten bij elkaar optellen komen we aan  zo’n  80 deelnemers. Zij willen  op zaterdag  5 oktober en zondag 6 oktober tussen 11.00 uur tot 17.00 uur hun werk aan het publiek tonen.

Dat de route in Ugchelen met 80 deelnemende kunstenaars een belangrijke plaats inneemt in de kunstwereld mag duidelijk zijn. De route wordt dan ook zowel door de kunstenaars zelf,  als door de vele bezoekers uitermate populair gevonden. Dit komt mede door het kleurrijke en overzichtelijke informatie boekje wat overal verspreidt is. Hierin staat uitgebreide  informatie over de getoonde kunst. Op  de  middenpagina staat  een duidelijke en overzichtelijke plattegrond met daarop alle locaties van de deelnemende kunstenaars.

In september zal dit boekje samen met  “De Bron” huis aan huis in heel Ugchelen worden verspreidt. Ook heeft elke deelnemende kunstenaar een aantal exemplaren van dit boekje thuis liggen. De route is gratis te bezoeken. Meer informatie over alle kunstenaars en over het boekje is te vinden op  www.kunstrouteugchelen.nl