vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Dans Company SPRING danst Prelude: 4 choreografen, 10 dansers.

Foto: Marc Beaugendre (choreograaf)

Onder artistieke leiding van Nelke van der Gaag ziet u PRELUDE, een voorstelling met moderne en neo-klassieke dans, uitgevoerd door professionele dansers en aangevuld met stagiairs van verschillende dansacademies. PRELUDE is de laatste van een drietal dans-gerelateerde voorstellingen die gespeeld werden in GIGANT, Markant in cultuur.

Op muziek van oa Handel, Bach en Arvo Part, maar ook Queen en Agnes Obel, wordt u meegenomen in de werelden van 4 top choreografen. Zowel abstracte en technische dans als moderne dans zullen gepresenteerd worden.

Geniet oa van ROSES, een werk van Vraja Sundari Keilman. Zij heeft jarenlang zelf gedanst, onder andere bij het Scapinoballet, is docent op verschillende dansacademies en heeft haar eigen Samhadi Dance Company.

Daarnaast ziet u choreografieën van Marc Beaugendre (tot voor kort nog danser bij Introdans), Mieke Wiltink en Nelke van der Gaag.

Ook speciaal geselecteerd jong Apeldoorns danstalent, krijgt de kans in deze professionele voorstelling een bijdrage te leveren! Het Apeldoorns Janice Walkerfonds heeft dit initiatief van harte gehonoreerd.

Let op! We vertonen zowel een middag- als een avondvoorstelling van PRELUDE.

Praktische informatie
Datum:                zo 24 maart
Tijd:                       16.30 en 20.30 uur.
Locatie:               Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn
Toegang:             € 15,- | € 13,- (vrienden)