zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Cycle for Hope: een fietsuitdaging voor jezelf en omzien naar een ander

Foto: Cycle for Hope:

Je stapt op je mountainbike, maar niet zomaar voor ‘even’ een rondje. Je gaat zes uur fietsen. Of twaalf uur. Of zelfs 24 uur, samen met je team. In de nacht ga je door. Je ziet nog net waar die modderpoel is die je tijdens je vorige ronde gemist hebt. Zit je liever op een gewone racefiets? Dan hebben we bijzondere Toertochten over de Veluwe. Cycle for Hope is 11 en 12 september in Hoenderloo voor allerlei fietsuitdagingen. Doe jij mee?

Binnen de coronamaatregelen houden we op 11 en 12 september weer de bijzondere MTB-marathon van Cycle for Hope. Vanaf Recreatiepark ’t Veluws Hof in Hoenderloo ga je als mountainbiker alleen of in estafette de uitdaging aan om 6, 12 of 24 uur te fietsen, of het aantal uren dat bij jou past. Door de bossen is een afwisselend, pittig parcours uitgezet. Voor kinderen is er een eigen parcours.

Op 12 september houden we verschillende Toertochten dwars over de Veluwe, ook met als startpunt ’t Veluws Hof. Voor iedereen is er een uitdaging die bij hem past: er zijn afstanden van 50 tot 150 kilomber. Voor vrouwen die er graag samen op uit gaan is er een speciale Ladiesride.

Waarom ga je deze uitdaging aan? Voor de cliënten van De Hoop, de ggz-instelling voor verslaving en psychiatrische problematiek. De kliniek is gevestigd in Dordrecht, maar heeft door het hele land poliklinieken. Met jouw afzien zie je om naar de cliënten: je laat je sponsoren en draagt zo bij aan bijvoorbeeld de inloophuizen van De Hoop, waar eenzame en dakloze mensen een veilige plek vinden blijven.

Wil je meedoen? Inschrijven kan via cycleforhope.nl. Op deze site is het ook mogelijk om de fietsers te sponsoren.