maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Culinaire seizoensroutes vanaf Pasen te fietsen

Foto: Pixabay

Voor wie van fietsen en culinair genieten houdt zijn twee bijzondere fietsroutes ontwikkeld. Ontdek de mooie omgeving van Apeldoorn in een route van 45 of 55 km door de binnenstad en over de Veluwe.

Bij de culinaire stops onderweg maken de fietsers kennis met de wilde Veluwse seizoensproducten, variërend van een kopje koffie met lekkers, een streekhapje, een streeklunch tot een Veluwse seizoensproeverij. De seizoensroutes zijn verkrijgbaar vanaf Pasen tot en met zondag 3 november 2019 via www.uitinapeldoorn.nl/arrangementen.

Fietsers die de route afleggen genieten dubbelop. Een heerlijk ontspannende fietstocht langs de mooiste plekjes in en om Apeldoorn wordt aangevuld met de lekkerste streekhapjes die de Veluwe te bieden heeft. Dat alles is verpakt in één overzichtelijk pakket dat via een e-ticket eenvoudig te koop is. Wie in het bezit is van een e-ticket is krijgt bij de startlocatie een handige informatieve folder met de kaart met de fietsknooppunten, informatie over de interessante locaties op de route en vouchers voor de culinaire tussenstops. Fietsers bepalen zelf wanneer er gefietst wordt of hoe lang ze er over doen.

De culinaire seizoensroutes zijn ook beschikbaar als cadeau. Mail voor tickets en bijpassende cadeau-envelop naar seizoensroutes@vrijetijdswerk.nl.