maandag, september 25Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

CODA Museum, Archief, Winkel, Café en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch gaan weer open!

Foto: Eigen werk

CODA Archief, Museum, Winkel, Café en de Showroom van CODA ExperienceLab gaan weer open! CODA Museum opent zaterdag 5 juni aanstaande. Hier geniet je van de tiende editie van CODA Paper Art, Raaf en Sprokkelaar – foto’s van Roelof Rump, Poetic Ceramics – sieraden van Judith Bloedjes, Ornament & Sculptuur – sieraden van Dorothea Prühl en de Ander – 40 jaar Corb!no. CODA Archief is vanaf dinsdag 8 juni op afspraak te bezoeken en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch is vanaf zondag 6 juni  op afspraak toegankelijk. CODA Museum is vanaf 14 juni ook op maandagen geopend.

CODA directeur Carin Reinders: “Ons cultuurhuis gaat weer open! Ik ben blij dat we na CODA Bibliotheek nu ook weer bezoekers mogen ontvangen in CODA Archief, Museum, Winkel, Café en in Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch. We hebben een prachtig tentoonstellingsprogramma, vieren de tiende editie van CODA Paper Art en we zijn bijzonder blij dat we dat niet alleen online maar ook offline in CODA Museum kunnen laten zien. We hebben onze bezoekers immers zeer gemist!”


CODA volgt bij de openstelling van archief, museum, winkel, café en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch de regels van de geldende, landelijke protocollen. Dat betekent dat CODA met een aantal beperkingen te maken heeft. Zo geldt dat CODA Archief en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch alleen op afspraak te bezoeken zijn. Voor CODA Museum moet vooraf online een kaartje gekocht worden. Daarnaast wordt er gewerkt met gescheiden in- en uitgangen en blijft anderhalve meter afstand maatgevend. Museumtickets zijn te koop via www.coda-apeldoorn.nl/tickets. Ook houders van de Museumkaart, een CODA pas of CJP pas dienen vooraf een kaartje te reserveren. Groepsrondleidingen, -arrangementen en diverse activiteiten zijn helaas nog niet mogelijk. Wel hebben gezelschappen met meer dan één persoon uit hetzelfde huishouden toegang tot CODA Museum.

De CODA Bibliotheken openden eerder al op 20 mei en tot voorkort diende je te reserveren voor een bezoek aan de bibliotheek. Dat is vanaf 5 juni niet meer nodig. De gezondheidscheck bij binnenkomst blijft wel verplicht, evenals de geldende hygiënemaatregelen, het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand. De CODA pas geldt vanaf 5 juni als registratiemiddel.

Alles nog eens rustig nalezen en reserveren voor een bezoek aan museum, archief of Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch? Kijk dan op www.coda-apeldoorn.nl/altijdwelkom. Hier vind je alle informatie over het reserveren van een tijdslot voor CODA Museum, onze openingstijden, de richtlijnen en hoe je een bezoek aan CODA Archief en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch kunt inplannen.