donderdag, mei 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Carla (55) uit Apeldoorn wint gloednieuwe elektrische auto bij nieuwjaarseditie Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker Fotografie

Het nieuwe jaar begint goed voor Carla (55) uit Apeldoorn. Zij is de gelukkige winnares van een gloednieuwe BMWi3 in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Carla de auto won doordat zij de beste speler was van het extra finale spel, een eenmalige extra spelronde speciaal voor de nieuwjaarseditie van het tv-programma.

 

Carla sprint uit haar stoel als ze hoort dat zij de beste speler was. “Waar hoop je op?” vraagt Linda de Mol aan Carla. “Een mooi reis zou leuk zijn,” zegt Carla hoopvol.

 “Met deze prijs kan je een hele verre reis maken,” zegt Linda terwijl de elektrische auto komt binnenrijden.

 Carla is sprakeloos en slaat haar handen voor haar mond. “Dit is geweldig!” kan ze nog net uitbrengen.


Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Carla won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 7316 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Sonos One luidspreker naar huis. Carla was niet de enige inwoner van Apeldoorn die in de prijzen viel. Plaatsgenoten Gert-Jan en Maarten wisten een plek aan de desk te bemachtigen en gingen met een bedrag van respectievelijk 1.000 en 3.000 euro naar huis.

 

Hoofdprijs gaat naar inwoner Almere
Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 517.000 euro.