zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Brandstichting bij woning, politie zoekt getuigen

Foto: Politie.nl

In de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 mei is bij een woning aan de Gunninglaan brand gesticht. De politie zoekt getuigen of mensen die camerabeelden hebben van de omgeving.

De bewoners van het pand lagen te slapen toen rond 02:40 uur het brandalarm afging. Gelukkig konden zij daardoor op tijd de brand blussen.

Beelden of tips?
De politie doet onderzoek in de buurt en zoekt camerabeelden van de omgeving. Daarbij kunt u ons helpen. Woont u in de omgeving van de Gunninglaan in Apeldoorn en heeft u een beveiligingscamera? Stuur deze beelden dan door via het meldformulier. Uw beelden helpen mogelijk bij het oplossen van deze zaak. Of heeft u die nacht iets opvallends gezien? Ook dan horen we graag van u. Tips doorgeven kan via 088-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Camera in Beeld
In deze zaak, maar ook in veel andere zaken, kunnen camerabeelden helpen om sneller meer incidenten op te lossen. Als u een camera bij uw woning heeft, kunt u deze aanmelden bij ‘Camera in Beeld’. Dit is een politiesysteem die alle particuliere- en overheidscamera’s op één kaart weergeeft. Wanneer er bijvoorbeeld een overval, straatroof of een inbraak is geweest, kan de politie heel snel op de kaart zien of er camera’s aanwezig zijn, die mogelijk beelden van het incident hebben opgenomen. Als dat zo is, neemt de politie contact op met de eigenaar van de betreffende camera.