donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Bijeenkomst alleenstaanden met kanker

Foto: Stichting ‘kLEEF!

Naast alle medische en praktische zorgen heeft  kanker ook  vaak emotionele impact op de levens van de zieke en zijn of haar naaste. Als je alleenstaand bent is het moeilijk om je angsten te delen.

Maar alleenstaanden vragen zich ook af wie er mee gaat naar het ziekenhuis. Wie luistert mee naar de uitslag? Hoe ga je om met een slechte dag?  En hulp vragen blijkt vaak ook moeilijk.

Stichting ’kLEEF! organiseert een bijeenkomst voor alleenstaanden met kanker op donderdag 7 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunnen alleenstaanden elkaar ontmoeten, steunen en ervaringen uitwisselen.

Bent u alleenstaand, heeft u kanker en heeft u behoefte aan deze bijeenkomst? U kunt dit kenbaar maken via info@stichtingkleef.nl of telefonisch 055-5762676. Bij ons binnenlopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn) kan natuurlijk ook. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, wel verzoeken wij u zich aan te melden.

Samenvatting:

Wat: bijeenkomst alleenstaanden met kanker
Wanneer: donderdag 7 november 2018 van 10.00 tot 11.30 uur
Waar: inloophuis Stichting ‘kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Wie: voor alleenstaanden met kanker
Kosten: geen
Aanmelden: binnenlopen in het inloophuis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan info@stichtingkleef.nl of bellen met telefoonnummer 055-5762676.