woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Bezoekers beekpark lepelden er op los

Foto: Sabine van Nistelrooij

Het tweede weekend van het Lepeltje Lepeltje seizoen in 2023 was een groot succes. Vele Apeldoorners bevonden zich in het Beekpark tijdens Pinksteren. Het groene park was rijk gevuld met foodtrucks en levensgenieters van alle leeftijden. Muzikanten, deels aangedragen door poppodium Gigant, hebben hun klanken laten brommen over het grasveld. Bezoekers zochten naar mooie vondsten op de markt en knutselden er op los tijden de workshop Recycle City!

Het is altijd leuk tijdens Lepeltje Lepeltje Apeldoorn en we kijken terug op een mooie editie vol zonneschijn en gezelligheid. We hopen volgend jaar weer terug te komen tijdens het Pinksterweekend. ” – Jiska Roewen, organisatie Lepeltje Lepeltje.

Ondanks de relatief hoge prijzen voor voedsel en drank vlogen de broodjes hamburger en vers getapte biertjes en vele andere lekkernijen over de vele toonbanken van de foodtrucks.  De bezoekers waren bereid te betalen voor kwaliteit en een gezellige sfeer in het Beekpark die er alle dagen tijdens het event te vinden was.

Na Lepeltje Lepeltje Apeldoorn gaat de stoet verder naar Maastricht, Zwolle en Utrecht. Volgend jaar doet na alle waarschijnlijkheid Lepeltje, Lepeltje Apeldoorn weer aan.