zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Beste bieren van Nederland op vierde editie bierfestival Hopdonders

Zondagmiddag 2 juni vindt op het plein achter Hopdonders aan de Koninginnelaan weer een nieuwe editie van het eigen bierfestival plaats. Een intieme setting voor een line-up van formaat: het Amsterdamse Bruut (Gajes, 2016) en het Haagse Kompaan (Bloedbroeder, 2017) werden al gelauwerd als brouwer van het beste bier van Nederland.

TerrasHop
Samen met brouwers De Werf uit Enkhuizen, Den Duiyk uit Zwolle en ’t IJ uit Amsterdam staat er deze voorzomer weer een mooie mix van jong talent en gevestigde orde in de sfeervolle Hopdonders biertuin. Verder een springkussen voor de kleintjes, fris, wijn, Turkse pizza’s en Perzische tapijtjes. Een beproefde formule voor het jaarlijks terugkerende festival dat verdergaat onder een nieuwe naam: TerrasHop.

Speciaalbier terras
TerrasHop is meer dan een festival – letterlijk. De naam staat voor het gevoel dat je bekruipt wanneer je na een lange winter eindelijk weer eens zonder jas naar buiten kunt; wanneer de zon schijnt en je werkweek erop zit, of als je dorst hebt en de handen vrij. Dan wil je maar één ding: TerrasHop! En dat treft, want met ingang van deze zomer opent Hopdonders op zonnige vrijdag- en zaterdagmiddagen een speciaalbierterras achter de zaak. De vereiste vergunning daarvoor is binnen, de koelkasten staan vol en het festival geldt voortaan jaarlijks als de officiële kick-off van weer een zomer lang TerrasHop.

Gastenlijst
Omdat de ruimte op het plein beperkt is, wordt er voor het festival op zondag 2 juni gewerkt met een gastenlijst. Vermelding kost € 15 per persoon, waarvoor je op de dag zelf bij de ingang van het festival een polsbandje, een proefglas en vijf muntjes t.w.v. 2 euro kunt afhalen. Niet-bierdrinkers zijn natuurlijk ook van harte welkom; zij kunnen voor 5 euro alleen het polsbandje kopen.

Tickets zijn verkrijgbaar bij Hopdonders aan de Koninginnelaan 69B of via info@hopdonders.nl.