vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Best Living nieuwe hoofdsponsor LTC Loenen

Foto: LTC Loenen

Drie jaar geleden kondigde de Loenense tennisvereniging LTC enthousiast de nieuwe hoofdsponsor Best Living aan voor het jaarlijkse tennistoernooi. Maar sindsdien kon, door corona, het evenement twee keer niet doorgaan. Dit jaar kan het wél! De inschrijving is geopend en van 27 juni tot en met 3 juli wordt dan echt het Best Living Bekenhorst Toernooi gespeeld.

De toernooicommissie is bij de overdracht door de nieuwe hoofdsponsor in een nieuwe outfit gestoken. “Zo zijn ze goed herkenbaar als wedstrijdleiding”, aldus Bas Kamphuis van Best Living.

‘Nauw betrokken’
Hij tekende in juni 2019 het hoofdsponsorcontract samen met LTC-voorzitter Martin Plant. “Wij voelen ons ook nauw betrokken met de club. Meerdere medewerkers van Best Living tennissen hier en aan het jaarlijkse regionale toernooi doen altijd veel spelers mee uit Dieren, Eerbeek en Brummen: precies ons werkgebied. We wilden graag iets doen voor de vereniging”, aldus Bas Kamphuis van Best Living. Hij was zelf in het verleden ook al wedstrijdleider van dit toernooi en deed ook zelf mee. “Nu zijn we trots dat we dit evenement sponsoren.”

LTC Loenen heeft al jaren een stabiel ledental van circa 250 leden, waarvan de meesten meerdere malen per week komen spelen. Best Living NVM-makelaars, hypotheken & verzekeringen is gevestigd in Dieren, Brummen en Eerbeek.

Inschrijven voor het toernooi kan nog tot 13 juni via www.bekenhorst.nl