woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Beleef de Zomer in Ugchelen het zomerfeest is terug

Foto: Zomerfeest Ugchelen

Het Zomerfeest Ugchelen (voorheen bekend als het 90’s Event Ugchelen) staat weer voor de deur, en dit keer met een vernieuwd programma en een nog grotere dosis gezelligheid voor alle leeftijden! Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli zal het Albatross terrein bruisen van activiteiten en festiviteiten.

Geniet van live optredens van geweldige artiesten, waaronder DJ Dune, The Partysquad en DJ Jean. Ook de bekende coverband Hard2get is terug van de partij, nadat ze vorig jaar de tent op zijn kop hebben gezet. Daarnaast zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn met overheerlijk eten en zijn er verschillende leuke activiteiten, waaronder een kleine kermis.

Maar er is meer! Ben je fan van competitie en buitenactiviteiten? Doe dan mee aan de Dorpenstrijd! Na het succes van de eerste editie hebben zich al veel teams aangemeld voor de tweede editie. Schrijf je in met je vrienden, familie of collega’s en laat zien wat je waard bent op het veld. Wie weet win je wel de felbegeerde Evert Cup!

Het Zomerfeest Ugchelen biedt de perfecte gelegenheid om ‘s avonds te feesten, overdag te genieten van activiteiten voor jong en oud, en de zomerfestivalsfeer te ervaren.

Wacht niet langer! Ga naar www.zomerfeestugchelen.nl en koop nu je tickets met early bird korting (beschikbaar t/m 1 april). Mis deze kans niet om de zomer in stijl af te trappen op het Zomerfeest Ugchelen 2024!