maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Appoldro pakt Gelderse titels in Gendt!

Foto: PR DT Appoldro

Op zaterdag 3 november heeft dynamictennisvereniging Appoldro met acht koppels meegedaan aan de Gelderse Kampioenschappen heren- en damesdubbel in Gendt. Voor Appoldro was het een succesvolle dag, waarop twee teams de titel Gelders Kampioen wisten te pakken.

In de dames categorie 55- A-klasse werden Christelle Zola en Linsey Selman (Appoldro/SSS Irene) Kampioen. Dit koppel was voor de gelegenheid gevormd, zo zie je maar weer op welke manieren je als verenigingen kan samenwerken. In de ochtendpoule werd alles gewonnen en in de middagpoule werd op één game na ook alles gewonnen. Een verdiend kampioenschap dus!
In de heren 55+ C-klasse werden Diederik Mali en Bert Brummel kampioen. Waar het in de ochtend minder soepel verliep, vielen de stukjes in de middag wel op zijn plaats en mochten ze na een mooie strijd het kampioenschap vieren.

In de heren 55- A-klasse is het Erick en Wilco niet gelukt om de Gelderse titel te prolongeren. Waar ze in de ochtend met zeer riante overwinningen poulewinnaar werden, kwamen ze in het middagprogramma bij de twee beslissende games nipt tekort. Er was in deze klasse een zwaar deelnemersveld waar uiteindelijk het beste team van de dag de titel wist te pakken.
Verder waren er een aantal verassingen. Zo wist het speciaal voor dit toernooi gevormde koppel Gerrit en Maks zeer goed te spelen en zelfs een wedstrijd te winnen in de zwaarste poule bij de heren 55-. Ondanks dat zij ‘s middags in de B-klasse uitkwamen wisten zij daar uiteindelijk wel tweede te worden. Kijkend naar het deelnemersveld een hele mooie prestatie. Hetzelfde geld voor Hans en Gep, zij wisten in de middags weliswaar niet te winnen, maar werden wel laatste in de hoogste herenklasse.
Verder wisten Marcel en Chris het bij de heren 55+ het verste te schoppen, zij werden derde in de B-klasse. Daarnaast was er nog een een-na-laatste laatste plaats voor Lisanne en Anice in de Dames 55- klasse en een laatste plaats voor Corry en Eef in de dames 55+ klasse.