dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apenheul in top 3 meest geliefde attractieparken

Foto: Apenheul

Apenheul staat in de top 3 van de meest geliefde attractieparken. Dit blijkt uit het Dagattracties Merkenonderzoek 2020 van Hendrik Beerda. In dit geval gaat het om de doelgroep gezinnen met kinderen. Twee jaar geleden stond Apenheul nog op de 10e plek bij deze doelgroep.

Dit onderzoek wordt iedere twee jaar door Hendrik Beerda uitgevoerd. In 2018 stond Apenheul op de 10e plek bij de gezinnen met kinderen. Apenheul scoort goed in de belevingsfactoren kindvriendelijk aanbod, sfeer, leuk en ontspannend. Bovendien wordt het apenpark gewaardeerd vanwege het feit dat het een unieke dagattractie is. Dit sluit heel mooi aan bij de missie van Stichting Apenheul: liefde voor dier en natuur stimuleren.

“We zijn heel blij met de resultaten uit dit onderzoek”, zegt Roel Welsing (directeur Apenheul). “Het is natuurlijk heel erg jammer dat al die gezinnen met kinderen ons mooie apenpark nu niet kunnen bezoeken. Via onze social media kanalen kunnen ze wel zien wat er speelt in Apenheul, want wij en zeker de apen zitten niet stil!”, zegt Welsing. Zo kan iedereen op afstand toch een beetje genieten van het park, al gaat er natuurlijk niets boven een echt bezoek en hoopt Apenheul iedereen weer te mogen verwelkomen als het park haar deuren weer opent.