dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoornse band Mangrove presenteert nieuw album in GIGANT

Foto: Gigant

Op vrijdag 19 januari is het zover: de Apeldoornse progrockband Mangrove presenteert trots haar nieuwe album “Bridge to Fiction” in GIGANT. Het belooft een spectaculaire avond te worden, met het concert dat om 20:30 uur van start gaat in de popzaal aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn. Voor degenen die deze muzikale ervaring niet willen missen, zijn tickets verkrijgbaar voor €16,00, zowel aan de deur als via www.gigant.nl.

Na een wat stillere periode, mede veroorzaakt door de uitdagingen van de coronapandemie en enkele veranderingen in de bandbezetting, is Mangrove nu helemaal terug. Op 19 januari 2024 nemen ze het publiek mee op een reis door hun nieuwe album, “Bridge to Fiction”.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Mangrove al diverse albums op haar naam staan. In 2006 ontving de band de Prog Award voor het beste progalbum met “Facing the Sunset”. Het album “Beyond Reality” uit 2009 oogstte lof zowel in binnen- als buitenland. Nu is het moment aangebroken voor de langverwachte presentatie van hun nieuwe werk.

Tijdens deze avond zal “Bridge to Fiction” integraal worden gespeeld, wat een unieke kans biedt voor fans en liefhebbers van progressieve rock. Mangrove staat bekend om haar uitstekende livereputatie, waarbij de passie van de muzikanten van het podium afspat. Verwacht meeslepende orkestrale toetsenpartijen, krachtige baslijnen, energieke drums en lyrisch gitaarwerk. De songs worden verrijkt met meerstemmige zang en variëren van dynamisch en opzwepend tot ingetogen en lyrisch. Mis deze avond vol muzikaal vakmanschap en emotie niet!