zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Speeddate-avond voor lange mensen

Foto: House of Tall

Op Valentijnsdag, 14 februari, maakt House of Tall, een kledingzaak gespecialiseerd in kleding voor lange mannen en vrouwen, het vinden van de ideale partner een stukje eenvoudiger voor lange singles in Apeldoorn. Met een speciale speeddate-avond willen ze tegemoetkomen aan de uitdagingen waar lange mensen soms mee te maken krijgen bij het vinden van een geschikte partner, vooral omdat velen de voorkeur geven aan iemand van vergelijkbare lengte.

De speeddate-avond zal plaatsvinden in de winkel en belooft een gezellige sfeer met comfortabele zitjes, lekkere hapjes en drankjes. Tijdens deze informele setting kunnen deelnemers in korte gesprekken van vijf minuten elkaar leren kennen, waardoor ongemakkelijke stiltes worden geminimaliseerd. Inez Scheper, de eigenaresse, legt uit dat het doel is om aan het einde van de avond zoveel mogelijk matches te creëren.

Deze unieke dating-avond is bedoeld voor single mannen (>1.95 m) en single vrouwen (>1.80 m) boven de 18 jaar die op zoek zijn naar een relatie, date of vriendschap. Hoewel House of Tall geen traditioneel datingbureau is, willen ze met deze avond een platform bieden om lange mensen samen te brengen. De deelnamekosten bedragen 15 euro, maar dit bedrag wordt als korting op een aankoop in de winkel teruggegeven. Aanmelden voor de avond kan via de website www.houseoftall.nl, waar deelnemers ook hun voorkeursleeftijdscategorie kunnen aangeven. Een mooie kans voor lange singles om op een unieke manier de liefde of vriendschap te vinden!