maandag, januari 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoorn krijgt zijn eigen Speelkleed

Foto: City-Play

Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Apeldoorn kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Apeldoorn! Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Apeldoorn op de kaart gezet door het bedrijf City-Play! Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Apeldoorn. Je blijft er naar kijken!

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Apeldoorn kennen. Spelen in het klimbos, klimmen met de apen in de Apenheul en door naar de Julianatoren. Hierna via de Oranjerie race je langs de bioscoop om daarna de dag af te sluiten bij het kinderparadijs. Het kan allemaal op het speelkleed van Apeldoorn.

Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Apeldoorn zijn al te bestellen als pre-order (www.speelkleed.nl). Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven!

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop.

City-Play betrekt bij het ontwerpen van speelkleden bewoners uit de betreffende stad, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen.

Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken?

https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-Apeldoorn/