woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Albert Heijn De Eglantier is weer open

Foto – eigen foto Albert Heijn De Eglantier

Na een ingrijpende verbouwing werd vandaag de Albert Heijn aan de Eglantier 234 feestelijk heropend. Medewerker Aad van der Starre kreeg de eer de vernieuwde winkel officieel te openen en knipte samen met supermarktmanager Johanna Zoet het lintje door. De supermarkt is iets groter geworden en zeer energiezuinig. Overal is ledverlichting en met de restwarmte van de koelingen wordt de winkel verwarmd. Gas wordt niet meer gebruikt.

Johanna Zoet: “Onze winkel is een klein beetje groter geworden en alles is vernieuwd. Maar de gezellige sfeer, daar verandert natuurlijk niets aan! Veel klanten kwamen vandaag meteen een kijkje nemen en reageerden positief. We hopen iedereen weer snel te zien. Er is een leuke kleurwedstrijd. In de openingsweek delen we kleurplaten uit en kinderen maken kans op leuke prijsjes.”

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn De Eglantier de overgebleven voorraad vers en diepvries ter waarde van zo’n 6.000 euro aan de lokale voedselbank. “Heel fijn dat deze producten zo goed zijn terechtgekomen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn De Eglantier is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. In de parkeergarage parkeren klanten de eerste twee uur gratis en ook op straat is parkeren gratis.