vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Albert Heijn Apeldoorn Zuid even dicht voor grote verbouwing

Albert Heijn Apeldoorn Zuid krijgt het allernieuwste concept. V.l.n.r. Supermarktmanager Thijmen de Groot en assistent Martijn Foole. Foto: Albert Heijn/Dirk Brand

Albert Heijn aan de Talingweg 169 in Apeldoorn Zuid is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nauwelijks iets van; vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats. Dat verandert op zaterdag 12 september om 15:00 uur.

De winkel gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De heropening vindt plaats op woensdag 23 september om 11:00 uur.

“Onze Albert Heijn wordt prachtig. Lekker ruim en modern”, vertelt supermarktmanager Thijmen de Groot. Uiteraard nemen we de bekende service en de goede sfeer waar onze winkel zo bekend om staan mee naar de nieuwe situatie. Het wordt dus straks nog prettiger winkelen bij ons.” Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn-winkels in Apeldoorn: Schapendoesweg 2, De Eglantier 234 en Deventerstraat 10 of bij de Albert Heijn aan de Molecatenlaan 30 in Ugchelen. “Vanaf 23 september staan we met het hele team klaar om iedereen te verwelkomen in onze mooie, vernieuwde winkel”, aldus de supermarktmanager.