zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Aanmeldingen druppelen binnen voor projectkoor “Merry Christmas”

Foto: orchestra twente

Er zijn al 15 aanmeldingen voor het projectkoor “Merry Christmas”. Maandag 26 augustus 2019 starten de wekelijkse repetities van 20.00 – 22.00 uur in Gigant te Apeldoorn.

Op het programma staan bekende Kerstcarols en tevens Bridge over troubled water, You’ll never walk alone en Gabriella’s song in een schitterend arrangement.

Sopranen, alten, tenoren en bassen : meld je aan voor deelname aan de 2 concerten op zondag 8 december 2019 in de Jacobuskerk te Enschede en zondag 15 december 2019 in de Grote Kerk te Apeldoorn. Het wordt een afwisselend concert met medewerking van topsolisten, kinderkoor en Choir Twente. Dit alles begeleid door professioneel symfonieorkest Orchestra Twente.

“In Enschede wordt dit alweer de 7de editie van “Merry Christmas”. Ik kijk enorm uit naar het eerste concert in Apeldoorn in de Grote Kerk. De voorbereidingen zijn in volle gang. Ik kan niet wachten om te beginnen met de repetities in Apeldoorn”, aldus dirigent en initiatiefneemster Monique Kokkeler.

Houd je van zingen? Meld je dan aan via de site : www.OrchestraTwente.nl of stuur een bericht naar : info@orchestratwente.nl