woensdag, december 6Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

5 mei dagretour bij Ervaar het OV

Foto: Ervaar het OV

Op zondag 5 mei vieren we de vrijheid. Ga jij naar het Bevrijdingsfestivals in Zwolle en Wageningen? Kom met het openbaar vervoer! Met de speciale acties van Ervaar het OV reis je op 5 mei snel én voordelig naar Zwolle en Wageningen.

Goed nieuws voor iedereen die op 5 mei de vrijheid gaat vieren. Met de speciale acties van Ervaar het OV reis je niet alleen snel en makkelijk met de bus of trein, maar ook heel voordelig. Bovendien heb je geen last van files of volle parkeerplaatsen en is er geen discussie over wie de Bob is. Bestel dus snel je ticket!

Verschillende acties
Ervaar het OV komt met verschillende acties voor 5 mei. Zo kun je met het speciale Bevrijdingsdagretour voor maar €6,- met de bus naar Zwolle of Wageningen. Of neem voor €12,50 vanaf een Valleilijn station de trein naar Ede-Wageningen. Vanaf daar reis je met de bus naar Wageningen en weer terug. Of pak de Blauwnettrein vanaf Kampen, Heino of Raalte naar Zwolle voor maar € 7,-. Ga je naar een van de andere 14 Bevrijdingsfestivals? Reis dan met 20% korting met het 5 mei-retour van de NS. Check www.ervaarhetov.nl/5-mei voor de actievoorwaarden.

Download je e-ticket
Vier dus de vrijheid met Ervaar het OV en bestel snel je ticket. Via www.ervaarhetov.nl kun je jouw e-ticket gemakkelijk downloaden.