woensdag, december 1Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

WeeWeeCafé weer van start

Foto: WeeWeeCafé

Donderdag 28 oktober start het WeeWeeCafé na 1 ½ jaar weer zonder Corona-regels in de Herberg. In de afgelopen periode is de werkgroep elkaar blijven zien, steeds in de verwachting om weer te gaan starten. Het WeeWeeCafé is immers een fijne plek gebleken voor bezoekers om lotgenoten te ontmoeten, elkaar te steunen en kennis op te doen bij workshops en presentaties.

De afgelopen periode zijn velen op zich zelf teruggeworpen en is er veel gebeurt. Zeker als je zonder werk zit of als 50+er je werk bent kwijtgeraakt. Wij willen op 28 oktober terugkijken maar zeker ook weer vooruit kijken. Dekt onze naam WeeWeeCafé, na bijna 7 jaar, nog de lading? Kunnen we op andere manieren iets betekenen? Wij nodigen daarom iedereen uit om verhalen te delen en met elkaar over de toekomst in gesprek te gaan.

Het WeeWeeCafé is er iedere 4e donderdag van de maand, dus ook 28 oktober van 10.00 uur – 12.00 uur in de Herberg, Deventerstraat 40 Uiteraard allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er zijn geen verplichtingen of kosten verbonden aan uw komst.

Het WeeWee cafe is een initiatief van en door werkzoekende 50 plussers en wordt ondersteund door Stimenz, de Gemeente Apeldoorn, de diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn en de Herberg.

Voor meer informatie kijk ook op www.weeweecafeapeldoorn.nl