zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

26 mei Dag van de Hond bij de AKC

Foto: Apeldoornse Kynologen Club

Zondag 26 mei is het weer de “Dag van de Hond”, een jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van “De Raad van Beheer”, Kynologen vereniging Nederland. Dit jaar is het thema “Hond en Ras”. Bij de Apeldoornse Kynologen Club (AKC) aan de Polderweg 5 zijn er, vanaf 10.00 uur allerlei activiteiten.

U kunt kennis maken met de Barbet, (een oud Frans jachthondenras voor de eendenjacht) en de Nova Scotia Duck Tolling Retriever (een ras uit Canada inzetbaar op de jacht op eenden in de eendenkooi). Deze verenigingen hebben een jonge honden inventarisatie dag georganiseerd.

U kunt daarnaast deelnemen aan diverse workshops: hersenwerk, ringtraining, jachttraining, behendigheid en er is een trim demo. Daarnaast zijn er diverse standhouders met hondenartikelen en zal er in de middag een loterij plaats vinden met leuke prijzen.

Verder is er een infostand waar u alle informatie kunt krijgen over de cursussen die bij de AKC worden gegeven. Bij deze stand ontvangt u een Goodiebag met diverse informatie over honden en een versnapering voor uw hond.

In onze kantine is er tegen redelijke prijzen eten en drinken verkrijgbaar met als extra deze dag heerlijke broodjes Hamburger met gebakken ui, warm vlees met satésaus (van de bakplaat) en broodje bal uit de jus.

Zet daarom 26 mei vast in uw agenda. We zien u graag bij de AKC. Adres: AKC, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn, www.akc.nl,