donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

2019 is hèt jaar van Alice in Spiegelland voor Muziektheater Apeldoorn

Foto: Muziektheater Apeldoorn

Het is zover!  De Europese Première van Alice in Spiegelland is deze maand te zien in Theater Orpheus op vrijdagavond 27, zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 september a.s.  Een Engelse productie van ITM Shows, die vertaald is in het Nederlands en waarin Alice een groots, nieuw avontuur tegemoet gaat.

Een fantastische musical voor jong en oud! Alice verdwijnt door de spiegel en komt in een land terecht waar zij niet wil zijn. Zij ontmoet aparte en hilarische figuren die haar de weg wijzen. Eén ding is zeker, iedereen wacht op haar komst omdat zij de enige is die het ‘schaakland’ kan redden uit de klauwen van de Rode Koningin.

Een 45-tal artiesten, waaronder 12 kinderen en 8 jeugdleden, verheugen zich op de rol die zij gaan spelen. Muzikaal worden zij begeleid door 22 orkestleden met een groot scala aan instrumenten. Alle kleurrijke kostuums zijn per scène samengesteld en met de bijbehorende pruiken en haarstukken een plaatje om te zien. De decorploeg legt de laatste hand aan de prachtige decors. Wilt u dit én die feeërieke lichteffecten en gekke geluiden niet missen …… dan zien wij u graag in de Rabobankzaal!

In de pauze is er een verloting met als hoofdprijs een fiets. Neem uw partner, vader, moeder, kind, vriend(in) mee naar deze geweldige, hilarische voorstelling waarvan u zeker zult gaan genieten. Bestel de tickets inclusief garderobe, koffie/thee voor de voorstelling en een drankje in de pauze bij fried@muziektheaterapeldoorn.nl of rechtstreeks bij theater Orpheus in Apeldoorn www.orpheus.nl