zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Zomerfeest Ugchelen: Een Weekend Vol Activiteiten en Feestelijkheden!

Foto: zomerfeest Ugchelen

Zet het in je agenda! Dit jaar transformeert het Albatross-terrein in Ugchelen weer tot het bruisende hart van festiviteiten en activiteiten voor jong en oud. Na bekend te hebben gestaan als het 90’s Event Ugchelen, verwelkomt het feest je nu met een nieuwe naam: Zomerfeest Ugchelen. Ben jij erbij op vrijdag 5 juli en/of zondag 7 juli.

Verbinding en Vernieuwing
Zomerfeest Ugchelen staat voor verbinding tussen de Apeldoornse dorpen. De nieuwe naam gaat hand in hand met een vernieuwd programma en een nog bruisendere sfeer van gezelligheid. Overdag kun je genieten van gezinsactiviteiten, en ‘s avonds is er volop gelegenheid om te feesten! Kom samen en geniet van de echte zomerfestivalsfeer.

Feestelijke Optredens
Elke avond staan er fantastische artiesten op het podium. Dans en feest mee met DJ Dune, The Partysquad, DJ Jean, en de bekende coverband Hard2get, die vorig jaar de tent op zijn kop zette. Mis ook de geweldige line-up niet die je op de website kunt bekijken.

Eten, Drinken en Meer
Geen feest zonder lekker eten en drinken! Op het terrein vind je diverse food trucks met heerlijke gerechten en drankjes. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten, waaronder een kleine kermis.

Dorpenstrijd
Ben jij klaar voor competitie en buitenactiviteiten? Doe dan mee aan de Dorpenstrijd! Na het succes van de eerste editie zijn er al veel teams aangemeld voor deze spannende tweede editie. Schrijf je in met vrienden, familie of collega’s via de website en strijd om de felbegeerde Evert Cup. Het wordt een dag vol spanning en competitie!

Activiteiten voor Jong en Oud Er is voor iedereen wat te doen! Doe mee aan de spannende puzzelgame en ontdek wat de Apeldoornse dorpen te bieden hebben. Los de puzzels op, verzamel de stukjes en win mooie prijzen.

Grand Finale Beachvolleybal
In het kader van het EK Beachvolleybal, dat van 13 tot en met 16 augustus op het Marktplein plaatsvindt, kun je met je team meedoen aan de Grand Finale beachvolleybal Apeldoorn op zondag tijdens het Zomerfeest Ugchelen!

Bestel Nu Jouw Tickets!
Kun jij ook niet wachten? Bestel meteen je tickets via de website van Zomerfeest Ugchelen en trap jouw zomer in stijl af!