zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Winkelcentrum Anklaar deelt €40.000 uit aan cadeaubonnen

Foto: BPD

In december 2020 is winkelcentrum Anklaar gestart met een coole consumentenactie. De gezamenlijke winkeliers geven 1901 cadeaubonnen weg met een totale waarde van € 40.000,-. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart kunnen prijswinnaars de cadeaubon komen ophalen. Daags voor de prijsuitreiking krijgen alle prijswinnaars persoonlijk bericht.

2020 is een bijzonder jaar geweest voor iedereen. Dit was een reden voor de winkeliers om een sympathieke actie te organiseren. Klanten die tijdens de actieperiode kwamen shoppen kregen een deelnameflyer, waarmee ze kans maakten op een cadeaubon, te verzilveren bij één van de deelnemende winkels. De actie was nog maar net gestart toen de lockdown in december werd aangekondigd, daarom is de actie verlengd tot 28 februari 2021.

De cadeaubonnen hebben waardes van € 10,- tot € 100,-. De hoofdprijs is € 2.000,- shoppen bij LIDL! Prijswinnaars kunnen de cadeaubon tot eind april 2021 verzilveren. De hoofdprijswinnaar krijgt een boekje vol vouchers van LIDL. De cadeaubonnen zijn alleen in winkelcentrum Anklaar te verzilveren.

Ontdek het vernieuwde Winkelcentrum Anklaar
Het vernieuwde winkelcentrum Anklaar is op 9 oktober 2019 geopend. Met trekkers als Albert Heijn XL, LIDL, ACTION, aantrekkelijke horeca, vers speciaalzaken en bekende landelijke ketens zoals Shoeby en Etos is Anklaar het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen en meer! Onder het winkelcentrum is de mooiste en meest luxe overdekte parkeergarage van Apeldoorn gelegen waar de eerste twee uur parkeren gratis zijn.