maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Willem wint € 100.000 in de VriendenLoterij

Foto: Roy Beusker

Een grote verrassing voor Willem uit Apeldoorn. Hij heeft in de meitrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Johnny de Mol, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Willem onlangs met de cheque.

Vorig jaar, op 28 maart, was er ook al een inwoner uit Apeldoorn die bij de VriendenLoterij in de prijzen viel. Toen mocht de winnaar een cheque van 25.000 euro in ontvangst nemen.

VriendenLoterij-ambassadeurs reiken weer prijzen op gepaste afstand uit
VriendenLoterij-ambassadeur Johnny de Mol sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels kan Johnny de Mol weer bij de winnaars langs om mooie prijzen, op gepaste afstand, uit te reiken.

Willem (66) is blij verrast: “Geweldig! Ik ga rustig nadenken wat ik met de prijs ga doen.”

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.