maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Wie wordt Apeldoorns Next Green Model?

Foto: Apeldoorn Binnenstad

Op donderdag 10 oktober is de Nationale Dag van de Duurzaamheid. Daarom doopt de Apeldoornse Binnenstad de week van vrijdag 5 t/m zondag 13 oktober om tot ‘Green Week’.

Tijdens deze week zijn er diverse ludieke events in de binnenstad, zoals een ‘groene’ fashionshow en is er bijzondere aandacht voor fair trade ondernemers en producten in de binnenstad.

Wie wordt Apeldoorns Next Green Model?
Eén van de activiteiten in de Green Week is een ‘groene’ fashionshow met ludieke modellenwedstrijd, die aansluit bij het bestaande ‘Fashion@Korenstraat-event op zaterdag 6 oktober. Hella Soethof, Centrummanager Apeldoorn: ,, In samenwerking met ondernemers uit de binnenstad en modellenbureau 4Modelz verbinden we bestaande en nieuwe
initiatieven onder één paraplu. Zo krijgt het bestaande event Fashion@Korenstraat’ op zaterdag 6 oktober een frisse uitstraling met catwalk, is er een officiële fashion jury aanwezig en spectaculaire dansacts van Tim Koldenhof producties. Nieuw is de modellenwedstrijd waarbij we op zoek gaan naar Apeldoorns meest ‘Green’ model”, legt ze uit.

De winnaar of winnares wint een jaarcontract bij 4Modelz, wordt het gezicht van de binnenstad en loopt volgend jaar op de runway van de Dutch Sustainable Fashion Week in Amsterdam. Aanmelden als ‘Green Model’ kan t/m woensdag 3 oktober a.s. online via apeldoorn-binnenstad.nl/next-green-model