woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

WE-feestkleding bij ReShare Store van het Leger des Heils

Foto: Leger des Heils

Bij de Leger des Heils ReShare Store in Apeldoorn kun je vanaf vrijdag 30 november terecht als je op zoek bent naar een betaalbare en duurzame outfit voor de feestdagen. In de tweedehands kledingwinkel aan de Brinklaan 134 hangt vanaf dan de WE x ReShare collectie. Deze collectie is het resultaat van een succesvolle samenwerking met WE Fashion.

Klanten konden hun gedragen feestkleding de afgelopen weken inleveren bij alle 100 WE stores in Nederland. “We zijn heel blij dat we door de donatie van WE een mooie feestcollectie voor een sociale prijs kunnen aanbieden in al onze ReShare Stores. Een nieuwe outfit voor de feestdagen is zo ook binnen handbereik voor mensen die het niet breed hebben, of voor mensen die om het milieu te sparen het liefst tweedehands kopen”, aldus Sietske van Geel van de ReShare Store.

Collecters item
Voor de echte fashion hunters hangt er in één van de 10 ReShare Stores een wel heel speciaal collectors item van de Nederlandse modeontwerper David Laport. Speciaal voor de lancering van de WE x Nina collectie in 2016 ontwierp hij een zestal unieke designerstukken voor de catwalkshow die te zien was in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Eén van deze zes exclusieve stukken is voor een kleine prijs te vinden in één van de ReShare Stores.

Geef kleding een tweede leven
Kleding biedt kansen. Veel feestkleding wordt maar een of twee keer gedragen en belandt daarna achter in de kast. Zonde, want we kunnen kleding vaak nog een tweede leven geven. Door grondstoffen te hergebruiken en daardoor minder nieuw textiel te maken, sparen we het milieu. Mensen die hun oude feestkleding niet hebben ingeleverd bij WE® kunnen hun kleding tijdens openingstijden ook doneren bij de ReShare Store.

Over de ReShare Store
De ReShare Store is een eigentijdse tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Het is een frisse, overzichtelijke winkel met kwalitatieve kleding voor een kleine prijs. Er komen mensen die weinig te besteden hebben, maar ook mensen die op zoek zijn naar iets unieks of vanwege het milieu het liefst tweedehands kopen. De opbrengst van de ReShare Store komt volledig ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils, bijvoorbeeld opvang van tienermoeders of arbeidsre-integratie.

OVER WE
WE Fashion is een van origine Nederlands modemerk met stijlvolle, kwalitatieve en toegankelijke collecties voor Men, Women en Kids. WE Fashion staat voor verbinding en wil klanten helpen zich ‘precies goed’ te kleden. Met haar collecties verbindt WE® klanten met hun eigen omgeving en biedt hen de ruimte om een persoonlijke stijl te ontwikkelen. De items zijn perfect combineerbaar met de eigen collecties, maar ook met die van andere merken. WE Fashion heeft niet voor niets als motto ‘We are better together’.