donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Uniek: op je yogamatje voor de orang-oetans

Foto: Apenheul

Een yogales bij de orang-oetans is een van de unieke activiteiten die Apenheul dit jaar aanbiedt. Sta op een bijzondere manier in contact met jezelf en de natuur in het Orangseum, het binnenverblijf van de orang-oetans in het apenpark. Terwijl het park nog gesloten is voor publiek, kun jij op deze unieke plek in de warme binnenruimte van de orang-oetans een yogales volgen. Je bent omringd door deze prachtige dieren en door het glas kunnen jullie elkaar bewonderen.

Deze bijzondere les wordt bij voldoende deelname 1x per maand op woensdag- of zondagochtend gegeven door Apenheul Natuurbehoudfonds-directeur en yogalerares Iris de Winter. Apenheul doneert de volledige opbrengst van de yogalessen aan haar Natuurbehoudfonds.

De yogales is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De eerste les vindt plaats op zondagochtend 12 juni om 8.45 uur. De kosten voor een bijzondere yogales inclusief entree voor Apenheul, een kop thee met wat lekkers en een rondleiding na afloop bedragen €35,- per persoon. Aanmelden is verplicht en kan via apenheul.nl/yoga.

Altijd wat te beleven
Past een andere activiteit beter bij jou? In Apenheul is altijd wat te beleven. Geniet van een zondags ontbijt met uitzicht op de apen, volg een workshop voor vrijgezellen, doe inspiratie op tijdens een leerzame lezing of laat je verwonderen tijdens een ochtendwandeling met een gids. En speciaal voor kinderen is er een stoer kinderarrangement: Expeditie Poeponderzoek. Slinger voor nog meer leuke activiteiten snel naar apenheul.nl/activiteiten!