dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Theo Hartgers Memorial: Heden en verleden komen samen op Berg en Bos

Foto: vv AGOVV

Een bijzondere wedstrijd op sportpark Berg en Bos: op vrijdag 15 september a.s. wordt de Theo Hartgers Memorial gespeeld. Dit is een duel tussen de huidige spelers van voetbalvereniging AGOVV en een selectie bestaande uit oud-profs, die tussen 2003 en 2013 de kleuren van de bvo AGOVV verdedigden.

Theo Hartgers overleed op 14 april 2023 op 61-jarige leeftijd. Tijdens de laatste periode van AGOVV in het betaalde voetbal (2003-2013) was Theo steward-coördinator. In die periode groeide zijn liefde voor de Blauwen.

In 2022 werd Theo gevraagd om vrijwilligerswerk bij de club te gaan doen, die sinds enkele jaren weer een enorme groei kent van het aantal leden, zowel bij de senioren als in de jeugd.

Theo ging vorig jaar aan de slag als kleedkamer-toezichthouder. Enkele maanden voor zijn overlijden werd AGOVV op de hoogte gesteld dat Theo ongeneeslijk ziek was. Hij vertelde de club over een van zijn laatste wensen. Theo wilde graag zoveel mogelijk spelers uit de bvo-periode nog een wedstrijd zien spelen op Berg en Bos.

Ondanks dat hij deze wens niet meer met eigen ogen mag zien uitkomen, wil AGOVV ter nagedachtenis aan Theo Hartgers graag deze wedstrijd laten spelen. Dat gebeurt dus op 15 september, tegen (een deel van) het huidige eerste elftal van AGOVV. En publiek is hierbij natuurlijk van harte welkom!

De volgende oud-profs van AGOVV hebben alvast hun komst naar sportpark Berg en Bos toegezegd: Jaime Bruinier, Daan Huiskamp, Julius Wille, Koen Garritsen, Erik Wegh, Stefan Postma, Hans van de Haar, Rein Meekels, Remon de Vries, Henk Baum, Arno Splinter, Melvin Bresser en Rihairo Meulens.

Meer namen zullen in de aanloop naar de Theo Hartgers Memorial volgen.

Deze bijzondere wedstrijd begint vrijdag 15 september om 20.00 uur en de toegang is gratis. Oud-profscheidsrechter Roelof Luinge zal het duel op sportpark Berg en Bos in goede banen leiden.