zondag, september 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Terug naar de jaren ‘80 tijdens 80’s Verantwoord in GIGANT

Foto: Gigant

Op zaterdag 24 november herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80 tijdens 80’s Verantwoord in GIGANT. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer! Het feest duurt van 22:00 tot 03:00. Tickets kosten €12,00, Vrienden van Gigant betalen €10,00. Tickets zijn te koop via www.gigant.nl en aan de kassa van Gigant.

DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast, Doe Maar! Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen. Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen, vraag hem zelf aan met de bliksemse verzoekjeszuil.

80’s Verantwoord brengt daarnaast jouw beste vriend van toen mee om mee te spelen, de Atari! Want wat zijn de jaren ’80 zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken: een kale boel.