vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Speciale Valentijnsdagactie ‘K OOK voor jou

Foto: apeldoornkookt.nl

Als liefde inderdaad door de maag gaat zoals het gezegde zegt, dan is er geen beter moment om ‘K OOK voor jou te kopen dan vóór Valentijnsdag, zodat je die dag voor jouw lief de sterren van de hemel kunt koken. Iets minder romantisch, maar ook leuk: dit kookboek als cadeau aan jouw Valentijn geven. Je koopt ‘K OOK voor jou tijdelijk voor slechts € 14,95 bij Nawijn & Polak, in CODA Winkel of via www.apeldoornkookt.nl. Deze speciale Valentijnsdagactie geldt van 23 januari tot en met 19 februari; bestel je het boek online, gebruik dan de kortingscode ‘lekkerhoor’.

In het receptenboek ‘K OOK voor jou vind je maar liefst 28 heerlijke recepten van (Apeldoornse) restaurants. Van bietenburger, ceviche van tonijn en appelpizza tot lasagne van peperkoek, paella en rode currysoep. Bij elk recept vind je natuurlijk een overzicht van de benodigde ingrediënten en een uitgebreide beschrijving waarin je stap voor stap leest hoe je het gerecht moet bereiden. De sterren van de hemel koken voor jouw Valentijn kan met deze recepten eigenlijk niet mislukken.

Koop ‘K OOK voor jou en steun kinderen van gezinnen die het financieel zwaar hebben

Het unieke van dit receptenboek? De verkoopopbrengst gaat naar Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst, die met dit geld minder draagkrachtige gezinnen met schoolgaande kinderen helpt door voor hen verschillende kosten te betalen. Denk bijvoorbeeld aan het lidmaatschap van een sportvereniging, de kosten voor bijles of de aanschaf van een laptop of (sport)kleding. Met de aanschaf van ‘K OOK voor jou steun je letterlijk deze stichting en daarmee kinderen van die gezinnen die het momenteel financieel zwaar hebben – als dat geen mooie Valentijnsgedachte is!

Verkoopadressen
‘K OOK voor jou is te koop bij Nawijn & Polak, in CODA Winkel en via www.apeldoornkookt.nl. Bestel je het boek online en wil je zeker weten dat je het vóór Valentijnsdag in huis hebt, zorg er dan voor dat je jouw bestelling uiterlijk 8 februari plaatst. Vergeet dan niet om de kortingscode ‘lekkerhoor’ te gebruiken, zodat je geen € 24,95 maar slechts € 14,95 (ex verzendkosten) betaalt.

Heb je al een cadeau voor Valentijnsdag of ben je niet zo’n kok, maar wil je wel Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst steunen? Word dan sponsor van ‘K OOK voor jou. Meer over de verschillende pakketten en hoe je sponsor kunt worden, is te lezen op www.apeldoornkookt.nl.