maandag, mei 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Peuterhoek Monkey Town aan de beurt voor een nieuw spel

Nog geen jaar geleden introduceerde

Foto: Monkey Town

haar FunClimb en recent de Kids Escaperoom, maar de laatste uitbreiding van Monkey Town in 2018 is het Ballenvatspel. Vanaf woensdag 19 december is dit nieuwe spel actief.

Het Ballenvat hangt in een boom in de Peuterhoek op een hoogte van ongeveer 3 meter. Beneden op de grond staan blowers en een grote knop. De peuters kunnen ballen in de blower stoppen, waarna er een komisch geluid te horen is. Via een transparante slang gaan de ballen naar boven, naar het Ballenvat. Alle ballen worden hier verzameld, totdat er op de grote, verlichte knop gedrukt wordt. Dan opent de klep aan de voorkant langzaam. Een regen van gekleurde ballen stroomt uit het vat tot groot plezier van de kinderen. Na enige tijd sluit het vat zich en kunnen de kinderen opnieuw de ballen invoeren. Het leuke van dit spel is dat de kinderen zelf kunnen bepalen hoeveel ballen ze in het vat stoppen.

Gratis entree voor de ouders
Monkey Town Apeldoorn is ruim 2000 m2 indoor speelplezier. Kinderen van 1 – 12 jaar kunnen er klimmen, klauteren, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines, voetballen in een grote pannakooi en battlen op een interactieve speelwand.

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterafdeling, die voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. De oudere kinderen kunnen klimmen op een junglepad, een 3 meter hoge en 10 meter lange Monkey Klimwand of op diverse 7 meter hoge FunClimb klimwanden. En extra spannend is het in de Jungle Kids Escaperoom.

Alleen de kinderen betalen entrée. Voor de ouders is het relaxed toeven op het grote terras. Monkey Town Apeldoorn is te vinden aan de Sleutelbloemstraat 71D. Voor meer info: www.monkeytown.eu/apeldoorn