zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Open huis zorgwoningen De Symfonie, De Veste en Nieuw Zuidzicht

Foto: KleinGeluk

Op maandag 23 januari 2023 van 17.00 tot 19.00 uur gaan de deuren van de zorgwoningen in De Symfonie (Elizabethshof, Apeldoorn), De Veste (Sebastiaanplein, Apeldoorn) en Nieuw Zuidzicht (Roekenhof, Apeldoorn) open. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom om een kijkje te nemen. De koffie staat klaar! In de zorgwoningen van de Woonmensen wordt zorg door ouderenzorgorganisatie KleinGeluk verleend.

Wat is een zorgwoning?
Een zorgwoning is een gelijkvloerse huurwoning dichtbij een thuiszorglocatie. Cliënten wonen er zelfstandig en kunnen gebruikmaken van thuiszorg, personenalarmering en huishoudelijke hulp.

Tijdens het open huis op 23 januari zijn medewerkers van de Woonmensen en van KleinGeluk aanwezig. U kunt dan vragen stellen over de zorg en hoe u in aanmerking komt voor een zorgwoning.

Nieuwe collega’s gezocht!
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de thuiszorg? Kom die dag kennismaken met onze leuke collega’s van de thuiszorgteams Symfonie en Nieuw Zuidzicht. Zij vertellen graag meer over hun werk en ook over het nieuwe Volledig Pakket Thuis dat in maart 2023 van start gaat.

Meer informatie is te vinden op www.kleingeluk.nl