maandag, mei 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Opbrengst Koningsdag voor Stichting Kinderfeest

Foto: Lions club Apeldoorn

Tijdens Koningsdag heeft Lions Club Apeldoorn met trots een bedrag van ruim EUR 2.000,- opgehaald voor Stichting Kinderfeest. Dit geld zal volledig worden gebruikt ten behoeve van de activiteiten van de stichting.

Opnieuw was Lions Club Apeldoorn aanwezig met een grote en gezellige koffiestand in het Beekpark, waar koffie (en tompoucen) werden verkocht voor het goede doel van Stichting Kinderfeest. Het motto van de stichting, ‘jij een feestje – zij een feestje’, trok zelfs de aandacht van burgemeester Ton Heerts, die persoonlijk naar het Beekpark kwam en ter plekke een donatie overmaakte naar de stichting.

Lions Club Apeldoorn wil graag Tebe Evenement en verhuur bedanken voor het gratis ter beschikking stellen van alle materialen, evenals Stichting Oranjefeesten Apeldoorn voor de geweldige samenwerking. Ook gaat een speciale dank uit naar alle bezoekers van onze stand en terras, die hun bijdrage hebben geleverd. Tot volgend jaar!

Over Stichting Kinderfeest
Voor duizenden kinderen is het helaas niet vanzelfsprekend om een verjaardagsfeestje te kunnen geven. Stichting Kinderfeest biedt kinderen in armoede een onvergetelijke dag. We zorgen ervoor dat deze kwetsbare groep de middag van hun leven krijgt en laten ze genieten van een geheel verzorgd feestje. De kinderfeestjes worden buitenshuis georganiseerd, waarbij we alle zorgen uit handen nemen van de ouders. Op deze manier kunnen ook zij genieten van een zorgeloze en fijne middag. Door samen te werken kunnen we hier allemaal aan bijdragen.

Meer informatie over doneren aan Stichting Kinderfeest is te vinden op hun website: https://stichtingkinderfeest.nl/doneren