zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Ontmoetingsmiddag bij ‘kLEEF! over levenstestament en nalatenschap bij kanker

Foto: Stichting ‘kLEEF

Heb je vragen over het levenstestament, testament of nalatenschap? Wat zijn dit, wanneer ga ik daar aandacht aan geven en hoe doe ik dat dan? In het levenstestament leg je vast wat je belangrijk vindt tijdens het laatste stuk van jouw leven, wat je wilt regelen en wie je het vertrouwen geeft om dat namens jou te doen wanneer je dat zelf niet meer kunt.

Op donderdagmiddag 20 april 2023 organiseren wij bij ‘kLEEF! een ontmoetingsbijeenkomst waarin dit aan bod komt. (Oud) notaris Leo Kok is samen met Tineke Breuer aanwezig om hier meer over te vertellen. Tevens is er ook ruimte voor het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. De bijeenkomst start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer tot 15.00 uur.

Deze ontmoetingsbijeenkomst bij ‘kLEEF! is kosteloos, wel zijn wij voor ons voortbestaan nagenoeg volledig afhankelijk van donaties. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Indien je geïnteresseerd bent meld je dan aan. Bel of mail ons. Dat kan telefonisch op nummer (055) 5762676 of door een mail te sturen naar info@stichtingkleef.nl.
Kijk ook op onze website www.stichtingkleef.nl of loop bij ons binnen, Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn.