donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Online sessies over vrijwilligerswerk

Foto: Beeldbank Apeldoorn

Van 7 tot en met 13 juni wordt de tweede campagneweek gehouden in het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. In Apeldoorn worden het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd onder het motto: Mensen maken Apeldoorn – samen! Tijdens deze campagneweek worden twee online sessie georganiseerd, waarbij iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk vragen kan stellen.  

Op dinsdag 8 juni kunnen geïnteresseerden van 15.30 tot 16.30 uur via ZOOM deelnemen aan een algemene sessie. Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan, Platform Ertoe Doen en het Platform Coördinatoren Vrijwilligerswerk Zorg & Welzijn Apeldoorn zitten dan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Op donderdag 10 juni kunnen de vragen gesteld worden aan een aantal vrijwilligersorganisaties, waaronder GIGANT en de Apenheul. Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om vrijwilligerswerk te doen bij één van deze organisaties? Dan ben je van 19.00 tot 20.00 uur welkom bij deze sessie. Ook voor algemene vragen kun je hier terecht.

Je kunt rechtstreeks inloggen en deelnemen aan de sessies, vooraf aanmelden is niet nodig. De links naar de ZOOM-vergaderingen zijn te vinden op de website www.mensenmakenapeldoorn.nl.

Vrijwilligersorganisaties
Speciaal voor organisaties wordt er tijdens de campagneweek een Kennisboostweek georganiseerd met diverse webinars over de kracht van diversiteit in je vrijwilligerssamenstelling. Meer weten? Kijk op www.mensenmakenapeldoorn.nl