zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Ondernemers van harte welkom bij Prinsjesdagontbijt Visser & Visser

Foto: Visser & Visser

Tijdens het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser worden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota.

Op donderdag 26 september 2019 zijn ondernemers en relaties van harte welkom voor het Prinsjesdagontbijt in Van der Valk Hotel De Cantharel, Van Golsteinlaan 20 in Apeldoorn van 7.30 tot 9.00 uur.

Spreker Han Brandsen, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting wat de gevolgen voor ondernemers zijn van de plannen van het kabinet. Algemeen Directeur van Hospitainer, Rolof Mulder, komt spreken over zijn levenswerk en de visie van Hospitainer. Ook is er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens het ontbijt.

Het belooft een interessante en boeiende bijeenkomst te worden. Aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt kan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt2019.

De Prinsjesdagbijeenkomsten van Visser & Visser zijn inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vinden de bijeenkomsten plaats op vijf locaties in Nederland: Apeldoorn, Gorinchem, Gouda, Stellendam en Ridderkerk.