woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Nieuwe NERF Arena bij Street Jump opent haar poort

Foto: StreetJump Apeldoorn

NERF is hét populaire schietspel van dit moment. Street Jump heeft hiervoor een arena van meer dan 150 m2 ingericht en uniek NERF blacklight industrieel gedecoreerd. Er kunnen per spel 10 personen tegen elkaar ‘strijden’ met een NERF pijltjesgeweer. De spelers (vanaf 7 jaar) krijgen naast het NERF geweer een veiligheidsbril zodat het competitieve spel geheel veilig verloopt. Tijdens de Christmas Club Jumping van a.s. vrijdag 20 december (aanvang 19.00 uur) opent de nieuwe NERF Arena voor het eerst haar poort. De hele Kerstvakantie is de NERF Arena gratis voor alle Jumpers van Street Jump. Daarna geldt een toeslag van € 2,–.

NERF Arena is een stoere aanvulling op de spel- en speelmogelijkheden van het trampolinepark Street Jump en een nieuwe toevoeging aan haar (indoor) groepsactiviteiten zoals de VR Arcade. In de Virtual Reality gaming stappen in sessies van ongeveer een half uur 2 – 5 spelers in een nieuwe realiteit en bewegen zich vrij rond in een virtuele wereld om de missie van een game te volbrengen. Voor deze spelers geldt als minimumleeftijd 13 jaar (vergezeld door een volwassene).

Stoere Club
Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Onder begeleiding van Jump Masters kan dit op 10 verschillende area’s met in totaal zo’n 50 trampolines. Daarnaast is er een big Airbag, een Jumpcaroussel en een groot Ninja Parcours.  De diverse Jump area’s verschillen van niveau en moeilijkheidsgraad. Voor, tijdens en na het Jumpen en/of VR- en NERF beleving kunnen jumpers, spelers of gasten loungen en/of chillen in de horeca area. Één keer in de maand is er Club Jumping en verandert Street Jump in een stoere club met DJ. A.s. vrijdag 20 december is Christmas Club Jumping met de opening van de NERF Arena. Voor de jonge Jump-gasten is er drie keer in de week MiniJump. Naast Jump Fitness, Trick lessen en individueel Jumpen biedt StreetJump en VR Arcade arrangementen voor een groeps-, bedrijfs-, familie- of kinderuitje/-feestje.