vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Lionsclub Apeldoorn doneert 1.100 euro voor kerstpakketten aan Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.

Foto: Van links naar rechts: Joost Hogeland (Lions club Apeldoorn), Stijn Nijhof (Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn), Marco Betman (Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn), Jacob van den Bos (particulier initiatiefnemer), Peter Ebbeling (Lions club Apeldoorn). | Lionsclub Apeldoorn

De Lionsclub Apeldoorn bezorgt de jongeren van de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn een mooie en onvergetelijke kerst 2020. Alle jongeren van de stichting krijgen een fantastisch gevuld kerstpakket, Hiermee vergeten we de jongeren niet die het al zo moeilijk hebben tijdens deze feestdagen. Het vullen van deze kerstpakketten is een samenwerking met het particulier initiatief van Jacob van den Bos.

Daarnaast helpen wij de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn met tegoedbonnen waarmee de jongeren boodschappen kunnen doen bij de supermarkt. De tegoedbon heeft een waarde van EUR 30,- waarmee ze zich kunnen verwennen in deze zo sombere coronatijden.

Lionsclub Apeldoorn doneert totaal EUR 1.100,-.
De Stichting Zwerfjongeren zet zich al 5 jaar in bij de opvang en begeleiding van zwerfjongeren, jongeren die als vluchteling in Nederland zijn gekomen, asielzoekende jongeren, tienermoeders en andere risicojongeren in Apeldoorn. Steun ook om deze jongeren verder te helpen. Kijk op www.stichtingzwerfjongerenapeldoorn.nl. Elke bijdrage kunnen ze goed gebruiken.