maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

‘Lastige sollicitatievragen’ en ‘Waar? WAAR!’

Foto: 100 Talentvolle Vrouwen

Maandag 4 november hebben de Talentvolle Vrouwen hun maandelijkse workshopavond. Deze keer vinden de twee workshop plaats op verschillende locaties. De gratis workshops zijn bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of willen nadenken over hun toekomst.

De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur; inloop is vanaf 19.15 uur. Meer info en aanmelding: kijk op www.eventbrite.nl naar activiteiten in Apeldoorn op 4 november.

Weten wat je kunt, wat voor soort werk je wilt en daarmee naar buiten treden, is de ‘drietrapsraket’ voor thema’s die aan de orde komen. Voor ondernemende vrouwen en vrouwen met een eigen onderneming is er elke maand een PIT-workshop.

‘Lastige sollicitatievragen’
Yes! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Natuurlijk bereid je je goed voor. Dat kan niet mis gaan! Maar toch… Tijdens het gesprek merk je dat je af en toe stilvalt of juist heel veel gaat praten. Zo raak je de aandacht van je gesprekspartner een beetje kwijt. Je vraagt je af of je wel goed overkomt.

Herken je dit? Kan het beter? Kun je vragen krachtiger of korter beantwoorden? Spelenderwijs gaan deelnemers tijdens de workshop aan de slag en oefenen ze met prikkelende en echte sollicitatie-vragen die te verwachten zijn bij een sollicitatiegesprek. Marrie Schoorl, met jaren ervaring als loopbaan­adviseur en trainer/coach, begeleidt de workshop. Deze vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel, Vlijtseweg 136, Apeldoorn.

PIT-workshop: ‘Waar? WAAR!’
PIT-workshops van 100 Talentvolle Vrouwen zijn bedoeld voor ondernemende vrouwen, voor vrouwen met een eigen onderneming én voor degenen die daarvoor plannen hebben. PIT staat daarbij voor Pittig, Inspirerend en Talentvol.

Drie jaar geleden was Jennifer van Vliet toe aan een nieuwe uitdaging. Ze hard ervaring in commerciële banen bij grote bedrijven, maar wilde zich meer richten op een functie met maatschappelijke impact en meehelpen de wereld ietsjes mooier te maken. Toen de winkel WAAR Apeldoorn te koop kwam, voelde dit als een kans die ze niet kon laten schieten.

Jennifer zal vertellen over haar sprong in het diepe en haar ervaringen als ondernemer. Deze workshop is tegelijkertijd een bedrijfsbezoek, want de avond vindt plaats in de winkel zelf: WAAR Apeldoorn, Marktstraat 1A. Na afloop zijn deelnemers van harte welkom in de City Lounge bij Mark Reiman, vlak om de hoek.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.