zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kringloopwinkel de Hofstad breidt uit

Foto: Ben van der Vleden

Op 17 augustus jl. opende Kringloopwinkel de Hofstad de deur aan de Kayersdijk 9 in Apeldoorn. De uit “nood” geboren winkel komt in de plaats van de jaarlijkse rommelmarkten in en rond kerk De Hofstad aan het Hofveld, deze kon/kan in april en november niet door gaan i.v.m. het corona-virus.

De winkel van ruim 200 m2 is volgezet met allerhande tweedehands bruikbare goederen o.a. grootmoedertijd, sieraden, boeken, CD’s / LP’s en DVD’s, speelgoed, elektra, glaswerk, knuffels en vele leuke hebbedingetjes.

Nu, na ruim 5 weken (23 september a.s. 13.00 uur), zal een tweede deel van de winkel (150 m2) open gaan met goederen als; kleding, schoenen, tassen, beddengoed, handdoeken, kastjes, meubels, witgoed, gereedschap en vele andere zaken.

Door de corona-regels mogen er dan 25 bezoekers tegelijk in de winkel zijn, daarom is handen desinfecteren en een winkelmandje verplicht. De winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers en de netto opbrengst gaat naar kerk de Hofstad die daarmee o.a. de hulpbehoevende medemens ondersteund.

De openingstijden van de winkel zijn voorlopig (meer vrijwilligers = meer open):
maandag van 9.00 – 12.00 uur,
woensdag van 13.00 – 17.00 uur en
donderdag van 19.00 – 21.00 uur.
Goederen inbrengen kan ook, maar alleen op donderdag van 19.00 – 20.30 uur.

Begin november zal er voor twee maanden een extra Kerst en speelgoed afdeling worden geopend.

Info over deze “goede doelen kringloopwinkel” kunt u vinden op: www.kringloopwinkel-dehofstad.nl