woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

‘kLEEF kijkt uit naar een begeleider van de gespreksgroepen

Foto: Stichting ‘kLEEF

Wegens de drukte in ons Inloophuis kijken wij uit naar een fijne extra collega die onze huidige gespreksgroepen kan gaan begeleiden en nieuwe groepen gaat opzetten. Ervaring vanuit een professionele achtergrond met het begeleiden van groepen is belangrijk. Zij/hij moet op de hoogte zijn van wat de ziekte kanker met mensen doet.

De groepsbegeleider zal gemiddeld 1 keer per week een groep gaan begeleiden (beschikbaarheid ongeveer 3 uur per week).

Onze gespreksgroepen zijn divers. Ze zijn voor mensen met kanker, soms alleen een specifieke soort of alleen voor jonge mensen met kanker. Daarnaast zijn er groepen voor partners en ook voor nabestaanden. Groepen worden gevormd afhankelijk van de vraag van onze gasten.

De collega gaat deel uitmaken van het team van geestelijk begeleiders/groepsbegeleiders voor intercollegiale uitwisseling en werkt bij ons vanuit de visie/beleid van ons Inloophuis.

Het gaat om een (professionele) vrijwilligersfunctie, (met, indien gewenst, een passende vrijwilligersvergoeding). Een open persoon die feedback wil geven en ontvangen past goed in onze bijzondere organisatie.

Wil jij je vanuit jouw vakgebied inzetten voor mensen met kanker (en naasten/nabestaanden) en kom je uit de Gemeente Apeldoorn? Dan maken we heel graag met je kennis. Je kan dan bellen naar (055) 576 26 76 of mailen naar info@stichtingkleef.nl