vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kinderboekenweek Feest dok Zuid zeer geslaagd!

Foto: Accres

Woensdag 3 oktober werd er in dok Zuid voor de derde keer het Kinderboekenweek Feest gevierd met de kinderen uit de wijk. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag, waar we zo’n 350 kinderen hebben mogen begroeten..

Het thema van dit jaar was “Vriendschap….Kom erbij”. Het is mooi dat we met de verschillende participanten van dok Zuid zo’n mooi feest voor de kinderen kunnen organiseren.

Voorlezen met Binky tijdens het ochtendprogramma
S’ morgens werd er aan de kinderen van DOOMIJN en de onderbouw van Het Kompas en De Reiziger voorgelezen uit het Binky vriendschapsboekje. Binky van het Kinderparadijs was er zelf ook bij, om al zijn vriendjes en vriendinnetjes te begroeten. Na afloop kregen de kinderen het Doe Boekje van Binky met daarin het vriendschapsverhaaltje mee naar huis

Kinderboekenweekfeest dok Zuid
S ’middags van 14.00 tot 16.00 uur konden alle kinderen gratis deelnemen aan de verschillende activiteit. Het was een groot feest waar de kinderen hebben meegedaan aan de voorleeswedstijd, voorleesbingo en voetbalspelletjes. Vele kinderen hebben zich laten schminken en hun haren laten doen,  tevens werd er enthousiast meegedaan met verschillende workshops zoals dansen, vriendschaps kaartjes, fotolijstjes en boekenleggers maken. Kortom zeer geslaagd en weer voor herhaling vatbaar!