dinsdag, oktober 3Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kerstnachtdienst in Hervormde Kerk van Beekbergen

Foto: Hervormde Kerk Beekbergen

Ook dit jaar zullen we als kerk van het dorp Beekbergen een kerstnachtdienst organiseren op het grasveld bij de kerk. Goed zichtbaar en voor iedereen toegankelijk om samen, kerklid of niet, de geboorte van Jezus Christus te vieren.

Elk jaar komen daar veel mensen naar toe. Niet alleen dorpelingen, maar ook belangstellenden uit andere delen van de gemeente en het land. Voor sommigen kunnen de kou of neerslag een drempel zijn om te komen. Ook daar is rekening mee gehouden. Voor hen wordt een grote tent met stoelen en verwarming ingericht. Als de weersomstandigheden ongunstig zijn, zal de viering binnen plaats vinden.

Op maandag 24 december bent u allen van harte uitgenodigd. De dienst zal om 20.00 uur beginnen. Voorafgaand zullen vanaf ca.19.00 uur zangers een rondgang door het centrum maken om onder muzikale begeleiding kerstliederen te zingen. In het dorp worden geboortekaartjes uitgedeeld. De dienst wordt geleid door Ds. A.W.J.Theunisse. Medewerking zal worden verleend door het koperensemble van de harmonie Prinses Juliana Beekbergen.

Na afloop van de dienst kunt u genieten van heerlijke warme chocolademelk en/of glühwein. We zien u graag!