zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Inspirerende workshop boetseren

Foto: Barbara Pijnappel

Een eigen beeldje maken in zelf hardende Plusklei bij Barbs Beeldentuin-Atelier. Barb’s Beeldentuin-Atelier is van beeldhouwster Barbara Pijnappel, die meer dan 30 jaar beelden maakt in verschillende materialen. Zij geeft deze workshop boetseren met zelf hardende Plusklei, die je ook nog kan beschilderen als het beeldje gedroogd is. Deze klei hoeft niet gebakken te worden in een oven.

Inspiratie komt soms vanzelf, soms van te voren of terwijl je bezig bent. Intuïtief werken of naar een voorbeeld is beide mogelijk, en ook figuratief of abstract. Lukt het niet om zelf iets te bedenken, dan kan tijdens de workshop een idee aangereikt worden. Ze helpt je je beeldje zo goed en mooi mogelijk te maken en laat voorbeelden zien en doet voor hoe je met het materiaal omgaat.

Deze workshop boetseren is met open inschrijving en houd ik op zaterdag 16 maart 2019. Je kunt aan de slag met boetseer gereedschap om een eigen beeldje te maken in deze workshop. Creativiteit en inspiratie ontstaan hier vanzelf in mijn atelier, tussen mijn beelden en schilderijen. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Geen ervaring is geen bezwaar. Tijdsduur: 3 ½ uur, Kosten: € 40,- excl. materiaal.

Een datum op afspraak voor grotere groepen gaat in overleg en kan ook doordeweeks bijv. voor een bedrijf of organisatie, reünie, vrijgezellenfeestje of als verjaardagscadeau of jubileum. Meer informatie is te vinden op www.barbsgallery.com